دردی که کوهنوردان بیشتر به آن مبتلا میشوند!
التهاب تاندون هاي زانو؛
“حميد مساعديان” در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: زانو درد يکي از شايع ترين و مهمترين بيماريهاي کوهنوردي است که باعث مي شود فرد مبتلا از آن رنج ببرد و در هنگام کوهنوردي بامشکل همراه شود و براي کاهش درد و بهبود آن هنگام اجراي برنامه از زانوبند استفاده کنند.
وي تصريح کرد: بي توجهي به يک سري از موارد در اين ورزش باعث مي شود که زانو درد در بين کوهنوردان رايج شود.
مساعديان در ادامه گفت: به التهاب تاندون هاي زانو، تاندونيک يا زانودرد مي گويند و کوهنوردان بيشتر به آن مبتلا مي شوند.
وي تاکيد کرد: براي اينکه به زانودرد مبتلا نشويد بايد از انجام حرکات پرشي و جهشي و سرعت بالا جلوگيري کنيد، اگر مشکلات زمينه اي زانودرد داريد حتما با پزشک متخصص مشاوره کنيد و از او براي کوهنوردي راهنمايي بخواهيد، از حمل بار سنگين پرهيز کنيد. حدالامکان بارتان يک چهارم وزن بدنتان باشد تا فشار بيشتر به زانوها نيايد، در مسيرهاي طولاني و در فصل زمستان که احتمال خم شدن در برف و جايي که سطح زمين از گل و لاي و چمن زار است حتما از باتوم استفاده کنيد (باتوم مي تواند چيزي در حدود 30 درصد وزن کوهنورد را از زانوهاي فرد به دست ها انتقال دهد) و به زانو کمتر فشار بياورد،در هنگام نماز خواندن و غذا خوردن از دو زانو و چهارزانو نشستن جلوگيري کنيد.
مساعديان اشاره کرد: عمده ترين عوامل مبتلا شدن کوهنوردان به زانو درد شامل ضربه هاي متداول در هنگام اجراي برنامه به زانوها، ضعيف شدن چهارسر ران است.
وي اضافه کرد: اگر مي خواهيد به زانو درد مبتلا نشويد بايد در هنگام فرود دقت بيشتري به خرج دهيد، مستقيم و با سرعت به پايين فرود نکنيد، بارسنگين حمل نکنيد و در برنامه هاي طولاني از باتوم استفاده کنيد.
مساعديان خاطرنشان کرد: رعايت نکات ساده مي تواند مانع زانو درد افراد شود و در مقابل بي توجهي به هشدارها باعث مي شود که کوهنورد به اين بيماري مبتلا و ممکن است زماني فرا برسد که به علت زانودرد از ورزش کوهنورد منع شود.
نوشته شده در
http://tabrizu-kuhnavardi.blogfa.com/